انعقاد تفاهم نامه

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۴۸۲۳ اخبار روز رویدادها
دانشگاه هریوای هرات افغانستان و دانشگاه علامه طباطبائی
انعقاد تفاهم نامه

شنبه مورخ 28 فروردین ماه سال 1400تفاهم نامه ای میان دانشگاه هریوای هرات افغانستان و دانشگاه علامه طباطبائی به امضا رسید. مراسم امضای این تفاهم نامه به دلیل شیوع کرونا به صورت آنلاین و بر روی سامانه ی دانشگاه علامه طباطبائی در دو کشور ایران و افغانستان، برگزار شد. در این مراسم مجازی  تفاهم نامه ی یاد شده به امضای مشترک آقای دکتر آرمین امیر رئیس پژوهشکده فرهنگ پژوهی دانشگاه علامه طباطبائی و آقای دکتر فضلی رئیس دانشگاه هریوای هرات رسید.

طی این تفاهم نامه دو طرف توافق کردند تا در زمینه هایی چون مبادلات علمی، انتشار نشریات و کتب مشترک، ایجاد تسهیلات مشترک برای پژوهشگران هر دو طرف به منظور انجام پژوهش ، تبادل استادان و دانشجویان، برگزاری رویدادهای علمی و ...به همکاری بپردازند. آقای دکتر امیر ضمن اظهار خوشحالی از انعقاد این تفاهم نامه ذکر کردند؛ دانشگاه علامه طباطبائی با عزمی جدی در راستای عملی کردن مفاد آن از همین هفته دست به کار تنظیم جلساتی مرتبط شده است. آقای دکتر فضلی نیز اشاره داشتند دانشگاه علامه طباطبائی از دانشگاه های برجسته ایران است و بسته شدن تفاهم نامه فی ما بین موجب خشنودی و افتخار است.