کارگاه آموزشی «روش‌های تدریس»

۲۸ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۱۲۳ رویدادها
ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های افغانستان
کارگاه آموزشی «روش‌های تدریس»

کارگاه آموزش روش‌های تدریس برای جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاههای کشور افغانستان در روزهای ۹ الی ۱۱ مهرماه برگزار شد.

به گزارش عطنا، در جلسه افتتاحیه این کارگاه، شجاع احمدوند، معاون آموزشی دانشگاه، فائز دین پرستی صالح، رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی و رئیس پژوهشکده فرهنگ پژوهی، ماندانا تیشه‌یار، مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دربارۀ دانشگاه علامه طباطبائی و هدف از برگزاری این کارگاه و مباحثی که در این کارگاه ارائه خواهد شد، سخنرانی کردند.

گفتنی است، این کارگاه بر مباحث طرح درس، روش‌ها و فنون تدریس، مدیریت کلاس درس، تجارب عمل تدریس و نیز برقراری ارتباط موثر با دانشجو متمرکز بود.

حسین عبدالهی، غلامرضا یادگار زاده، ابوالفضل دلاوری و حمیدرضا رحمانی‌زاده دهکردی از جمله مدرسان این کارگاه علمی خواهند بود و مسئولیت اجرای این کارگاه بر عهده حسین عبدالهی، استاد دانشگاه علامه طباطبائی بود.

کلید واژه ها: روش‌های تدریس

نظر شما :